tirsdag 28. mai 2013

Åpen barnehage

I dag har vi kost oss i åpen barnehage på Hannestad. Siden jeg gikk rett over fra permisjon med Herman til permisjon med Olav, hadde vi mulighet til å ha Herman hjemme hos oss ett år til. Så da bruker vi ofte et par av dagene i uka i åpen barnehage.
 

Åpen barnehage er et tilbud kommunen har på dagtid for de barna som ikke går i vanlig barnehage. Kjempesupert for oss som ønsket å ha Herman hjemme ett år ekstra. For selv om vi har han hjemme, så er det jo viktig for han å lære seg samspill og treffe andre barn. Vi ser at han blir mer og mer interessert i andre barn og at han er veldig klar for å begynne i barnehage til høsten.

I åpen barnehage er det mange andre barn på Herman sin alder, og noen litt yngre og en del litt eldre. De aller fleste er mellom 1 og 3 år.
 
I dag var vi inne og lekte på formiddagen, og så hadde vi sangsamling og lunsj før vi var ute litt etterpå, til Hermans store glede. Han ble ganske snurt i morges da vi dro hjemmefra og rett i bilen, og han ikke fikk vært noe ute.

3 kommentarer:

  1. Å som jeg misunner deg Åpen barnehage. Det finnes ikke noe sånt tilbud her vi bor, og det kjenner jeg at jeg savner veldig altså!

    SvarSlett
  2. Så kjedelig da! Trodde alle kommuner hadde tilbud om det jeg. Her er det tre forskjellige steder, så vi kan dra alle dager om vi vil.

    SvarSlett
  3. Så kjekt med åpen bhg og spesielt for dere nå, som dere hadde mulighet til å ha begge hjemme :)

    SvarSlett