søndag 26. mai 2013

Ett skritt nærmere halvmaraton

Pr. i dag så går jeg litt i overkant av 6 km på en time, med litt småjogging innimellom, dvs at om jeg klarer holde samme fart i 3,5 timer så klarer jeg det innen tidsfristen. Dette er overkommelig. Men jammen er det helomvending fra å sitte i sofaen, eller legge seg om kvelden når ungene har lagt seg, til å få på seg treningstøy og ut og gå i en times tid. Puh!

Ibsen er storfornøyd over å få gå så lange turer ihvertfall!

1 kommentar:

 1. Hei,

  Jeg ser etter annonsepartnere for mitt nettverk av norske poker og casino sider, og lurer på om dette kunne være interessant?

  Vi driver med SEO, så bannerannonser er desverre ikke aktuelt. Det vi altså er ute etter er en annonse i form av en artikkel (helst med relevant innhold), med helt enkle tekstlinker. Et forslag er at innlegget kan være tilknyttet trening.

  For å gi et eksempel fra en helt annen side så har vi f.eks. gjort ordet "nettpoker" til en link i en setning om at Trond Giske er sterk provosert av Petter Northugs deltakelse i poker-NM.


  Vi er fleksible på pris, har i utgangspunktet ingen budsjettbegrensninger, og tilpasser oss gjerne om du har format preferanser.

  Kunne dette være aktuelt for bentegressli.blogspot.no? Isåtilfelle hører jeg gjerne fra deg!


  Med vennlig hilsen,
  Mona Svensen

  SvarSlett