lørdag 30. april 2011

God morgen!


Tenkte det var så lenge siden jeg hadde lagt inn et bilde av Ibsen nå, at det var på tide med et nytt... Men Ibsen er ingen morgenfugl, så derfor ble det et sovebilde.Han begynner å bli stor nå, veier 30kg, og er nesten på størrelse med en boxer. Litt rart å tenke på at han sannsynligvis blir dobbelt så stor som det han er nå.


I går så hadde vi vår hittil største skrekkopplevelse... Ibsen lå og tygget på tyggebeinet sitt, og plutselig hørte vi han brakk seg skikkelig. Han hadde klart å svelge hele greia... Beinet var bare halvt, men jeg trodde ikke det skulle være farlig allerede da... Det var tross alt ihvertfall en 10 cm langt... Men Ibsen vår er glupsk... Vi så han var kjemperedd og satt der med halen mellom beina. Jeg fikk skikkelig panikk, men heldigvis klarte Kristian å holde seg rolig og prøvde mange metoder for å få ut beinet. Jeg er sikker på han holdt på i mange minutter med å stikke hånda ned i halsen hans og prøve å få det opp, massere halsen for å prøve få det lenger opp og klemme på magen... men det tok skikkelig lang tid. Til slutt så klarte han å få tak i det langt nedi halsen med hendene. Heldigvis. Stakkars Ibsen, han virket så takknemlig for hjelp og åpnet munnen villig da Kristian skulle grave nedi halsen hans. Vi har ihvertfall lært, aldri sånne tyggebein igjen... Vi får heller gi han andre ting å tygge på som ikke er så harde at det er farlig om han svelger hele.

3 kommentarer:

 1. Uff, slike opplevelser er ekle. Bra det gikk bra.
  For en flott hund Ibsen er :-)

  SvarSlett
 2. Ja det er en opplevelse jeg helst ikke får igjen...

  Vi er veldig enige i at Ibsen er flott, men hyggelig å høre det fra andre. Men jammen hadde du en kjempefin hund selv og!

  SvarSlett
 3. Huff, høres ut som en veldig ubehagelig opplevelse!! Er så skummelt når sånne ting skjer :S

  Bra at dere fikk ut beinet til slutt! :) Veldig fin hund dere har :)

  SvarSlett