torsdag 16. september 2010

For en fantastisk dag

vi hadde i går. Jeg ble ble litt ekstra rød og fin, fargen er forresten brun i dag, så jeg ble IKKE brent... Koste meg lenge ute i solen, og så gikk vi ut og spiste på restaurant. Maten var så som så, men mens vi satt der fikk vi se en helt vakker solnedgang. Og på kvelden i går så fant vi ut at det skulle være oss to, resten av livet. Så nå er vi forlovet, og jeg gleder meg til å gifte meg med min herlige kjæreste, og til alle dagene vi skal dele sammen.

Jeg føler meg så utrolig heldig. For 2 år siden trodde jeg at jeg
kom til å ende opp som evig singel, nå er jeg forlovet med en herlig mann. Jeg var aktiv på et nettsted som heter Nettby, og hadde diskutert der i grupper i et par år, samme hadde Kristian, men vi hadde bare aldri hatt noe kontakt vi to, før nyttårsaften 2008. Men da var det full klaff, og vi snakket sammen døgnet rundt på nett i dagene fremover. Jeg har vært veldig reservert til å møte folk fra nettet, men her skjønte jeg at jeg måtte gripe sjansen og satt meg på toget til Sarpsborg bare et par uker etter første setning på MSN. Så da var det jammen noen der ute for meg og :D

1 kommentar:

  1. Ååå så koselig å lese! Synes det er flott at du og Kristian har det så fint :) Gleder meg til å høre når bryllupet skal stå.

    -Karen

    SvarSlett