mandag 11. juli 2011

Halvveis til Herman!

I dag er det ca. 20 uker til jeg blir mamma for første gang. Det er så rart, og fortsatt vanskelig å forstå, men jeg gleder meg utrolig mye, VI gleder oss utrolig mye. Det er faktisk 16 uker siden vi fant ut jeg var gravid nå, og det var bare ved en tilfeldighet... Jeg dro til legen etter masse mas fra mamma og Kristian siden jeg hadde en øm kul under armen... Selv ville jeg bare avvente, vanligvis er jo sånt bare litt hovne lymfekjertler.
Men jeg dro nå... og hos legen så kjente jo han på armene og litt rundt, og da han kjente på puppene mine så hylte jeg til, for det var VONDT! Så da spøkte jeg med, "Kanskje jeg er gravid? He he..." Og legen bare stoppet opp og så på meg og så tok vi en graviditetstest for sikkerhets skyld... og jammen var jeg ikke det. Og glad var jeg for at mamma og Kristian maste meg til legen!

1. juli var vi på ultralyd, og da fikk vi vite at vi ventet en liten gutt. Navnet var allerede klart både til jente og gutt, han skal hete Herman, etter farfaren til Kristian.
Magen har begynt å vokse litt nå, så det blir jo mer og mer klart for oss hver dag som går at det faktisk er noen inni der. Men herrlighet så rart... Og alt som skjer uke for uke...
Vi har ikke gått til anskaffelse av mye babyting enda, vogn, bilsete og seng foreløpig. Men resten tenker jeg vi tar etter bryllupet. Har liksom nok med bryllupsplanlegging en mnd fremover nå.

Men vi gleder oss masse til
lille Herman kommer og hilser på oss i slutten av november.

2 kommentarer:

  1. Så fint blogg du har Bente:)
    Og gratulerer med Herman i magen;)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, det var hyggelig å høre :)

    SvarSlett