mandag 14. mars 2011

Ibsen har fått ny leke! Igjen!

og denne gangen var det vel i grunnen mer vellykket enn jeg hadde trodd. Men var så artig å se på han leke med den at jeg måtte filme det for å dokumentere det hele.

Vi lurer litt på hva han egentlig gjør da, om han er sinna på leken eller snakker med han eller hva. Virker litt som han passer på den, for jeg prøvde å gjemme den, og da begynte han å klynke. Men om noen har peil, hyl ut :P

2 kommentarer:

  1. Herregud, du aner ikke hvor heldig du er som har en hund av type stor som ikke dreper alle lekene han får! Vi har ei alaska husky mix tispe, som ikke har hatt noen leker i mer enn 15 minutter! Hun er in for the kill, for å si det sånn :P

    Aner ikke hva han din egentlig er ute etter, men fascinerende å se på en hund som ikke øyeblikkelig går inn for å drepe lekene x)

    SvarSlett
  2. Haha, nei har jo opplevd den trangen til å drepe med en del andre leker, men denne leken her var spesiell. Nå har vi måttet byttet den ut, for den har sluttet å pipe, men den er like hel. Tror han har kost den i stykker :P Virker som han mer passer på denne, enn å skulle ta livet av den.

    SvarSlett