mandag 14. mars 2011

Fylt paprika

Prøvde meg på fylt paprika her i går. Jeg orker ikke leve bare på campkilos shake. Ble litt for sulten og hadde hele tiden lyst på et eller annet. Så derfor spiser jeg lavkarbomiddag iblant, for å kunne kose meg litt, men samtidig holde ketosen. Og i går ble det altså fylt paprika. Aldri smakt det før, men det smakte utrolig godt. Her er min versjon:

2 røde paprika
400g karbonadedeig
1ts paprikakrydder
1ts chillikrydder
2 fedd hvitløk
1 halv purre
1 egg
1 ss seterrømme
salt og pepper etter ønske
revet ost
2dl fløte

200grader i 45 min

Jeg blandet karbonadedeig, krydder, hvitløk, purre, egg og rømme til en deig, delte paprikaene i to på langs og la de med åpningen opp i en ildfast form. Deretter fylte jeg paprikaene med deigen og strødde over revet ost. Fløten hadde jeg i den ildfaste formen og dette ble en god saus.

2 kommentarer:

  1. Mmm... det der hørtes da himmelsk godt ut.
    Kanskje det er det som blir middagen i dag :-)

    SvarSlett
  2. Det smakte helt fantastisk, og anbefales virkelig! Og så var det så fort gjort :)

    SvarSlett