lørdag 27. november 2010

Hurra for MEG

Om en mnd fyller jeg 30. Nøyaktig en mnd faktisk. Men fant ut at om jeg skulle feire nær dagen min måtte det bli lørdagen før eller etter, og det er 1. juledag eller 1. nyttårsdag. Og da er det ikke så veldig mange som er klare for fest. Og helgene før jul så er de fleste ganske opptatt. Enten på julebord eller har huet langt inni bakerovnen. Så derfor ble det en mnd før. Får 20 herlige venner på fest, og jeg gleder meg masse. I går bakte jeg muffins. Noen med sjokoladebiter og noen med jordbærsyltetøy.


Fikk hjelp til å pynte muffinsene av Kristian. Tror han syntes det var gøy, selv om han ikke ville innrømme det :P

I dag skal jeg lage brownies. Til middag blir det panaeng gai, halvfabrikat fra santa maria. Må prøve å ikke gjøre så alt for mye så jeg orker være med på selve feiringen også :) Skal servere en velkomstdrikk som jeg har fått oppskrift på av en venninne. Håper den blir god. og siden jeg er så glad i Guitar Hero så skal vi ha et eget rom med Guitar Hero på storskjerm ved hjelp av en prosjektor :P Hurra! Jeg gleder meg :DVerdens beste brownies
100 g nøttekjerner
150 g smør
¾ dl kakao
3 egg
3 dl farin
2 ½ dl hvetemel
½ ts bakepulver
100 g mørk kokesjokolade

Dobbel porsjon til vanlig, stor langpanne.

Hvis man ønsker nøtter el. mandler hakkes de og varmes i tørr panne på svak varme.

Smelt smøret, tilsett kakaoen og rør til det er glatt. Avkjøl.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn sjokoladeblanding, mel blandet med bakepulver, og kokesjokoladen. Fordeles i langpannen.

Stekes nederst i ovnen på 150 grader i ca. 45 min.

Velkomstdrink
Sitronfarris 1,5 l
Appelsinjuice 1l
Tropisk juice 1 l
Kiwi
Appelsin
Jordbær
Ananas
Eple
sprit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar