Jeg har også prøvd å lage Sarah Bernhard for første gang. Har bare smakt det på bakeri tidligere, men de ble kjempegode! Og ikke var de så vanskelige å lage heller. Bunnen skal man jo egentlig lage selv, men siden jeg ikke har mulighet for å male mandler så kjøpte jeg kransekakedeig som jeg kjevlet og stakk ut og stekte. Men her er den egentlige oppskriften:
6 dl melis
6 eggehviter
400 g mandler
Sjokoladekrem:
400 g smør
4 dl melis
6 eggeplommer
200 g mørk kokesjokolade
Glasur:
300 g mørk kokesjokolade
4-5 ss delfiafett
Bland i melis og malte mandler
Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledt plate med god avstand i mellom, da kakene flyter litt ut.
Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min.
Bunnene avkjøles litt før de tas av med en skarp kniv. Legg bunnene på et brett
Bland romtemperert smør, melis og eggeplommer til en smidig krem
Rør i smeltet sjokolade
Ha kremen i en sprøytepose med bred tyll og tagger
Sprøyt fyllet i en topp på hver kakebunn
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt
Smelt sjokolade og tilsett delfiafettet
Dypp kakene i glasuren
Oppbevar kakene kjølig til de skal serveres
Kakene kan oppbevares i fryseren i 3 mnd
Uten tvil årets kuleste pepperkaker. Diggære!
SvarSlettHaha takk takk :D Blir med en gang litt mer stas med farger på :P
SvarSlett