fredag 8. april 2011

Herrlighet jeg er så bissi!

Så busy at jeg ikke har tid til å blogge faktisk. Litt overdrevet, men jeg har ihvertfall hatt mye å styre med i det siste.

Kort fortalt så er vi nå boende i vår egen leilighet på Furuset, leiligheten på Borgen er flyttet ut av. Leiligheten på Furuset er nymalt og fin med masse nye Ikeamøbler sånn ca. over alt. Kan anbefale vaskebyrået Mintleaf , anbefaler ikke så veldig flyttegutta, og skal DEFINITIVT aldri leie varebil hos Alfa bilsenter igjen...

Litt lenger fortalt så har vi måttet sette bort en del av jobbene med flyttinga for i det hele tatt klare gjennomføre dette, og jeg fant via nett de rimeligste aktørene som også andre anbefalte.

Mintleaf var utrolig greie å ha med å gjøre. De vasket effektivt, hadde halv pris av hva de fleste andre ville gjøre jobben for, og god service.

Flyttegutta gav oss et prisoverslag men "glemte" å nevne at de rundet av til hver hele time og at vi måtte betale for at de skulle komme seg til og fra. Dermed måtte vi betale for 5 timer, selv om de bare jobbet i 3,5. Men all ære til de som gjorde jobben, de var effektive og flinke.

Når det gjelder leie av varebil så merker jeg det koker i toppen bare jeg begynner å skrive om det. Jeg fant rimeligste bil på 12 kubikkmeter og kontaktet disse og ba om å låne denne bilen. Da vi dro for å hente bilen så var det en bil med samme navn, men på bare 8 kubikkmeter, og den skulle de ha helt lik pris for. Vi hadde satt av tid denne dagen til å få kastet all søppel og slikt og handle på ikea og måtte bare ta til takke med denne bilen. Det endte med at vi måtte kjøre to turer istedet for en, for alt fikk ikke plass. Da jeg prøvde nevne dette da vi leverte bilen ble jeg levert med utrolige frekkheter tilbake, kjefting og beskyldninger om hvor dum jeg var som ikke skjønte meg på varebilutleie. haha... men det hjalp å krangle da, for han gav seg til slutt og lot oss slippe betale for de ekstra kilometerene.

Sånn, dette var litt om hva vi har styret med i det siste. Jeg må komme med noen nye bilder av Ibsen snart og, men det får vente litt til. Om dagen er jeg på sykehus for utredning i forbindelse med bekhterevsen, men i perm i helgen. Og på sykehuset er det dårlig med internettilgang. Men der får jeg slappe av og koble av litt etter alt stresset som har vært de siste ukene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar